۰
02133123477
09925232377

راهنمای لوازم خانگی برای زندگی بهتر

ابزارهای کاربردی,از سرخ کن تا سرویس قاشق چنگال و....

وقتی به یک آشپزخانه ی مجهز و کامل فکر می کنیم که علاوه بر وسایل های بزرگی که در آشپزخانه مثل گاز و ماشین لباسشویی و... نباشند.آشپزخانه ما ناقص است.

از وسایل دیگری هم نام ببریم. وسایل برقی کاربردی هم‌چون یک دست‌یار ماهر به کمک اعضای خانواده می‌آیند تا آشپزی و پذیرایی به کارهای دوست‌داشتنی بدل شوند. این لوازم را باید حساب‌شده انتخاب و خریداری کنیم تا نه تنها بعد از خرید، گوشه‌ی آشپزخانه خاک نخورندو پشیمان نشویم از خرید آن بلکه بشود مدت‌ها از آن‌ها استفاده کرد.

در این مطلب راهنمای کاملی برای انتخاب و خرید لوازم خانگی می خوانید تا بهترین خرید را در انتخاب داشته باشید.

 

یک راهنما برای خرید کاربردی‌ترین لوازم برقی آشپزخانه که حتما به کارتان می‌آید.

تصور آشپزخانه ای بدون لوازم برقی سخت و دشوار کننده است آشپزخانتان را به تعداد ی از وسیله ی برقی که ویژگی های مورد نظرتان دارد از آنها استفاده کنید تا آشپزی آسان تری داشته باشید.

 

 

"راهنما در خریدآبمیوه گیری"

نکته اول:هنگام خرید آب‌میوه‌گیری، مدلی را انتخاب کنید که دهانه‌ی ورودی میوه‌ی آن بزرگ باشد؛ در غیر این صورت مجبور می‌شوید یک بار میوه‌ها را خرد کنید و بعد در دستگاه بیندازید.‌

نکته دوم:‌‌‌بعضی از مدل‌های آب‌میوه‌گیری علاوه‌بر سروصدای زیاد حرکت هم می‌کنند که این نشانه‌ی تراز نبودن دستگاه است. پس قبل از خرید حتما دستگاه را روی یک سطح صاف امتحان کنید.

نکته سوم:جنس تیغه‌های آب‌میوه‌گیری از فولاد، پلاستیک یا تیتانیوم است. تیغه‌های فولادی و تیتانیومی بهترین و بادوام‌ترین نوع تیغه‌‏اند.

"راهنما در خرید چای ساز"

مهم‌ترین نکاتی که هنگام خرید یک چای‌ساز باید به آن توجه کرد، مجهزبودن به سیستم قطع‌کن اتوماتیک، داشتن فیلتر صافی و مقاوم‌ بودن شیشه‌ی قوری در برابر حرارت است. هنگام خرید چای‌ساز دقت کنید که فیلتر آب و فیلتر داخل قوری داشته باشد. شاخص نشان‌دهنده‌ی آب داخل کتری و دکمه‌ی اتوماتیک خاموش‌کردن چای‌ساز هم از ویژگی‌های مهم یک چای‌ساز مناسب است.

"راهنمای خرید در سرخ کن"

بهترین نوع سرخ‌کن موجود در بازار، سرخ‌کن بدون روغن است. این سرخ‌کن‌ها غذا را بدون نیاز به روغن با استفاده از جریان سریع هوا سرخ می‌کنند که برای سلامتی بهتر است.

با سرخ‌کن بدون روغن می‌توانید انواع مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سیب‌زمینی و انواع سبزیجات را به راحتی سرخ کنید. از این دستگاه می‌توانید برای گرم‌کردن دوباره‌ی انواع مواد غذایی استفاه کنید.

"راهنمای خرید غذاساز"

ظرفیت محفظه‌ی غذاسازها معمولا از یک تا ۳.۵ لیتر متغیر است و مدل‌هایی با ظرفیت ۱.۵ تا ۲ لیتر برای کاربردهای خانگی مناسب هستند. اگر برای جمعیت زیادی غذا درست می‌کنید، بهتر است غذاسازهایی با محفظه‌های دو لیتر به بالا خریداری کنید.

دلیل اصلی کارایی و همه‌فن حریف‌بودن غذاسازها تنوع تیغه‌های آن  است. انواع تیغه‌‌‌‌های رنده‌ی ریز، درشت، چیپس‌‌ساز و تیغه‌های هم‌زن کارایی غذاساز را بسیار بالا می‌برد. بهتر است جنس تیغه‌های غذاساز استیل ضدزنگ باشند. نوع پلاستیکی آن‌ها به سرعت کند می‌شود و کارایی خود را از دست می‌دهد.‌ ‌

نکات طلایی برای خرید وسایل آشپزخانه

پیشنهاد  می کنم اگر می خواهید برای آشپزخانتان خرید کنید اول فهرست از خریدتان را بنویسید چون آنقدر خورد ریز های آشپزخانه به قدری زیاد است که باید برای آنها برنامه ریزی کنید.تا وسایل اضافه نخرید که از ان استفاده نمی کنید این صفحه به شما کمک می کند تا وسایل های مورد نیازتان را خریداری کنید.  

نکته اول:مهم‌ترین نکته در هنگام خرید سرویس چینی، فرم ظرف و نقش روی آن است. بنابراین لازم است هنگام انتخاب به زیبایی فرم، طراحی، تعداد ظروف سرویس و کاربردی‌بودن ظرف‌ها دقت کنید.

نکته دوم:ثبات رنگ ظروف در برابر شوینده‌های دستی و مواد شوینده‌ی ماشین ظرف‌شویی اهمیت زیادی دارد.

نکته سوم:نکته مهم در خرید سرویس قاشق و چنگال این است که هنگام شست‌وشو آسیب نبینند؛ بنابراین هرچه جنس قاشق و چنگال محکم‌تر باشد، بهتر است. ست دوازده نفره‌ی قاشق و چنگال معمولا علاوه‌بر قاشق، چنگال و کارد غذاخوری، کف‏گیر، ملاقه، قاشق سوپ‌خوری، چنگال ماهی، کارد و چنگال میوه‌خوری، قاشق چای، شربت‌ و بستنی‌خوری، کارد استیک، کارد سرو کیک، ملاقه‌ی سس، قاشق و چنگال سالاد، گیره‌ی قند و شیرینی، قاشق عسل و قاشق شکر نیز دارد.

 نکته چهارم :سرویس‌های چینی باکیفیت، سبک و در عین حال بسیار سخت هستند. این ظرف‌ها و لعاب‌شان در برابر خط‌و‌خش مقاوم‏ند. لعاب مقاوم، از لب‌پرشدن ظرف‌ها جلوگیری می‌کند؛ علاوه‌براین ظروف چینی باکیفیت، در برابر حرارت‌ زیاد فرهای خانگی ترک نمی‌خورند.‌ ‌‌

نکته پنجم: در خرید سرویس قابلمه بسیار دقت کنید. قابلمه‌های تفلون هم‌چنان انتخاب خوبی هستند؛ اما اگر قابلمه‌هایی با عمر بیش‌تر می‌خواهید، باید سراغ جنس‌های چدن، سرامیک یا استیل بروید. قابلمه‌های چدنی برای پخت طولانی با دمای متوسط به بالا مناسب هستند. این قابلمه‌ها حرارت را یکسان پخش می‌کنند و به دلیل مقاومت در برابر دمای بالا، برای سرخ‌کردن و پختن یا حتی در فر قراردادن بسیار مطلوبند. قابلمه‌های استیل، نسبت به جنس‌های دیگر بهداشتی‌تر هستند. این قابلمه‌ها زنگ نمی‌زنند و هیچ واکنشی به مواد غذایی نشان نمی‌دهند؛ اما چون حرارت را به طور مستقیم انتقال می‌دهند، غذا در این نوع قابلمه‌ها سریع می‌سوزد. قابلمه‌های استیل برای پخت انواع خورش و غذاهای آب‌دار مناسب‌اند.

‌ ‌

 

 

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش